неделя, 18 декември 2016 г.

Морско



Здравейте,
Малко късно публикувам тази картичка , но това не значи , че съм бездействала:) Тези дни ще ви покажа и новите творения , а днес надявам се да ми остане време и енергия да започна и нов албум , но за него ще научите по-късно , тъй като е за подарък за сега ще го оставя в тайна;)

Това е картичка , реализирана за съвсем кратко време . Бяхме решили да отидем на ресторант по случай Никулден ( пък и празника на Бургас все пак - нищо . че сме много далеч от него) да хапнем рибка, но се оказа, че единия от присъстващите има имен ден .И както винаги мъжът ми се сети в последния момент да попита дали ще имам време да направя поне една картичка:) Е, време намерих и това е резултата...


За основа избрах хартия на Stamperia от хартии, които съм купувала на бройка от магазин  Армстронг- Бургас, а централната хартия е част от страхотната колекция на AMG Vision - Sea Travel Time Collection , взети от https://naborsata.com. Използвах и два елемента от бирен картон ( http://www.craftelementi.com/ ) ,които покрих е ембосинг пудра , брадс, метални елементи и конци.
Ето и малко детайли...
Надявам се да ви хареса :) а тук показвам някои мои по-стари морски картички ....







Поздрави и до съвсем скоро :)
 Амитала

Няма коментари:

Публикуване на коментар