сряда, 25 януари 2017 г.

TEA TIME


Здравейте прекрасни хора !
Няма как да не се похваля със спечелването на предизвикателството на картичкофурии -320 " Всичко може без картичка" , в което участвах за първи път с моята винтидж кутийка :) Чувството беше страхотно и това само ме вдъхнови да правя още и още повече красиви неща и да давам всичко от себе си , защото има хора , които го оценят !
Условията там са , който спечели дава следващото предизвикателство ,като на свой ред измисля тема и дава проект , който да вдъхновява. 15 минути след като разбрах това бях готова с темата:
Мислих си ... след толкова много празници и емоции, при това студено време , от какво има нужда човек за да се отпусне и да се почувства добре ? За мен отговорът в повечето случай е пухкаво одеало, чаша горещ чай и интересна книга! Но все пак за да не стане много мързеливо , а по-скоро вдъхновяващо реших да си направим "Чаено парти" !
  Искаше ми се да направя нещо по-различно и по- интересно, а не обичайната картичка и тогава се сетих за един дизайнерски печат, с който се сдобих на скоро от Sherri Baldy . Eдин наистина страхотен "Шапкар" от Алиса в страната на чудесата :

Много е сладък , нали ? Нямам много опит в оцеветяването и естествено допуснах много грешки , но като цяло се получи добре. Реших и , че е време да направя картичка с по - интересна форма . Имах шаблон с формата на чайник , който е и чантичка и се получи това.

Използвах хартиите на AMG Vision - Masterchef Secrets Collection със сладички мъфини и "макарони" за основа. Отгоре изрязах отделните форми на чайника от друга хартия и залепих. За украса използвах брадс, дантела за панделка и хартиени цветя. Посланието е от печат на Scrapberrys , закупен от http://ideahobby.bg/ :
Предизвикателството можете да видите тук ;Картичкофурийско предизвикателство 234 - "Чаено парти" :) 
 Бъдете вдъхновени ! Хубав ден и до скоро :) 
 Amitala


Няма коментари:

Публикуване на коментар