сряда, 21 декември 2016 г.

Vintage Box

Здравейте прекрасни хора ,
нямам търпение да ви покажа новото ми творение :)

Страшно много обичам кутийки - всякакви. Нямам много опит в правенето на такива , но желание не липсва. И ето ,че дойде ред на това:) Влюбих се в тази още като я видях в блога на една от моите любимки Тара Браун . Тя е от дизанерите на Pion Design - невероятни хартии, който за съжаление не мога да открия нито в България нито в Кувейт , но ще се добера до тях рано или късно ! За щастие точно за тази кутия имаше tutorial, а човек трябва да започне от някъде като опитва нови неща, се възпозвах от него и ето какво се получи :




Кутийката по tutorial се прави само от картон , но тъй като аз обичам по стабилните конструкции добавих бирен картон в основата и на плъзгащите прозорчета. Изпозвах страхотните хартии на AMG Vision - Lilac Garden , дантелената панделка направих от Folia -stoffbander lila, закупена от местния магазин за крафт материали. Използвах и няколко хартиени цветя в лилаво и дървена рамка за лицето с надпис "Dream" ( на снимките не се вижда ясно) . За капаците оставих това страхотно изображение от самите хартии като само го подчерах с Glossy Accent.  Готовата кутийка е с размери 5'' x 6 3/4 '' с дълбочина 2'' .

Надявам се да ви хареса :)

С кутийката участвам за първи път в предизвикателството на Картичкофурии -
320 ''Всичко може без картичка'' :)  http://cardsaddicted.blogspot.bg/2016/12/320.html
и 319 " Дантелено" http://cardsaddicted.blogspot.bg/2016/12/319.html

2 коментара:

  1. Харесвам винтидж облика на кутията! Харесват ми и дизайна и хартиите, но съм много доволна, че споделяш източника си на вдъхновение и линк към урочето. Благодаря, че участва в Предизвикателство 320 - "Всичко може без картичка" при Картичкофурии.
    Честита Коледа и весела Новата 2017!!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления! Ти си победител!

    ОтговорИзтриване