събота, 3 декември 2016 г.

Моят първи мини албум

Здравейте отново,
Днес реших да ви покажа моят първи мини албум. Обожавам такива албуми. Както казах аз обичам да събирам спомени и  винаги се опитвам да следвам моят девиз "Carpe diem ! " или да улавям миговете, а тези албуми се създават точно с тази цел. Има най- различни видове ,като големина ,форма и различна тематика - ще видите много такива занапред :) Като например албум за снимки от първата година на бебето, албум " моите 9 месеца" ,който може да събира информация за бременността както и снимки от ултразвука - страхотни спомени. Или албум, в който да поберете снимки от някое страхотно пътуване - вариантите са много.
  Албумът , които аз ви показвам днес е тип Waterfall Folio албум. След многото картички ми се искаше да направя нещо различно. В началото само гледах клипчета, в които разглеждат такива албуми  и си мислих , че никога няма да успея да направя нещо подобно. Когато реших все пак да се пробвам избрах нещо съвсем простичко и лесно като този албум. Направих го за няколко часа . между храненията на бебка , която тъкмо се беше родила и спеше по цял ден :)
 Албумът не е нищо особено , но като първи такъв си е със сантиментална стойност за мен , затова реших да го подаря на моята най- добра приятелка Мария, която от известно време живее в Барселона и това е начин да си има нещичко много лично от мен :) Надявам се да улови някой страхотен момент и да го запечата в албумчето. Ще се радвам да го видя пълен.


Ето тук можете да намерите video tutorial на този албум и да се пробвате и вие да си направите такъв.
  Пожелавам ви лека нощ и не забравяйте да улавяте прекрасните моменти !
Амитала

Няма коментари:

Публикуване на коментар